Charmant en duurzaam wonen met groen tot aan de deur

Klassieke jaren ’30 woningen in een modern jasje. Aan het Traviataperk is het mogelijk!

Hier worden namelijk 14 woningen met een een woonoppervlak van ca. 120 m2 gerealiseerd. Wat de architectuur van deze woningen zo bijzonder maakt is de klassieke uitstraling, gecombineerd met moderne en groene details. Zo hebben de woningen grote raampartijen op de begane grond waardoor je de beleving van buiten doortrekt binnen de woning. De groene gevels maken deze woningen uniek in Hoogvliet!

De woningen zijn met een beukmaat van 6 meter extra breed, waardoor je straks alle ruimte hebt om jouw woning in te richten. In het Traviataperk kan je kiezen uit een hoekwoning of een tussenwoning. Daarnaast worden de woningen aangeboden met diverse opties, zodat je de woning naar eigen wens kan aanpassen.

Jouw woonwens

In het Traviataperk gaan we woningen bouwen waar jij ook echt wilt wonen. Daarom hebben wij zijn wij erg benieuwd hoe jouw favoriete woning er uit ziet.

Maak op deze pagina kennis met de woningtypen en laat ons daarna via de woonenquête weten welke woning jouw voorkeur heeft. Aan de hand van de uitkomst van deze enquête zullen wij bepalen hoe de woningen vorm krijgen!

Vul hier de woonenquête in.

Type D

Hoekwoning

  • Woonoppervlak: circa 122 m2
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Prijsindicatie: €375.000

Deze hoekwoning heeft op de begane grond een open ruimte met woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping heeft de woning 3 slaapkamers en een badkamer inclusief toilet. Op de tweede verdieping beschikt de woning over een ruimte voor techniek en een vrij in te delen ruimte. Het is mogelijk een erker, dakraam, dakkapel en uitbouw als optie uit te voeren.

Type E

Tussenwoning

  • Woonoppervlak: circa 120 m2
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Prijsindicatie: €345.000

Deze tussenwoning heeft op de begane grond een open ruimte met woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping heeft de woning 3 slaapkamers en een badkamer inclusief toilet. Op de tweede verdieping beschikt de woning over een ruimte voor techniek en een vrij in te delen ruimte. Het is mogelijk een dakraam, dakkapel en uitbouw als optie uit te voeren.