Ruim en groen wonen aan het Haifaperk

Aan het Haifaperk kan je heerlijk, ruim én duurzaam wonen. Wat deze woningen bijzonder maakt zijn de groene gevels en de grote glasoppervlakten die extra veel daglicht in de woning brengen. Daarnaast hoef je nooit meer te zoeken naar een parkeerplaats, want je kan hier gewoon parkeren op je eigen terrein!

In totaal komen er 24 woningen in het Haifaperk en mede afhankelijk van jouw woonwens worden de woningen circa 127 tot ruim 180 m2 .

Voor het Haifaperk zijn verschillende ontwerpen uitgewerkt onderverdeeld in drie typen, waarbij de woningen steeds groter worden. Hierbij is type A de standaard woning, beschikt type B over een uitbouw op de begane grond en beschikt type C over een uitbouw op alle verdiepingen.

Jouw woonwens

In het Haifaperk gaan we woningen bouwen waar jij ook echt wilt wonen. Daarom hebben wij drie woningvarianten uitgewerkt en zijn wij erg benieuwd naar jouw favoriete woning.

Maak op deze pagina kennis met alle woningtypen en laat ons daarna via de woonenquête weten welke woning jouw voorkeur heeft. Aan de hand van de uitkomst van deze enquête weten wij welk woningtype het meest populair is!

Vul hier de woonenquête in

Type C

Hoekwoning

  • Woonoppervlak: circa 181 m2
  • Beukmaat: 5,2 of 5.9 meter
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Prijsindicatie: €415.000
Deze woning heeft een ruime en open woonkamer en keuken op de begane grond. Door de volledige uitbouw beschikt de woning over ruime slaapkamers. Op de eerste verdieping heeft de woning 3 slaapkamers en een badkamer inclusief toilet. Op de tweede verdieping is een zeer ruime vierde slaapkamer gesitueerd met een vrij in te delen ruimte.

Type C

Tussenwoning

  • Woonoppervlak: circa 169 m2
  • Beukmaat: 5,7 of 6 meter
  • Aantal slaapkamers: 7
  • Prijsindicatie: €395.000
Deze woning beschikt over een volledige uitbouw. Op de begane grond heeft u een woonkamer en keuken gesitueerd. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Op de tweede verdieping beschikt de woning over 4 slaapkamers en een berging. Het is mogelijk hier een tweede badkamer van te maken.