De Perken

Duurzaam, groen en energiezuinig wonen kun je in De Perken! Het plan bestaat uit twee ontwikkellocaties met in totaal circa 38 grondgebonden woningen waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen geschakelde drive-in woningen met een plat dak en geschakelde woningen met een hellend dak. Momenteel zijn de verschillende woningtypen uitgewerkt, laat ons weten welke woning jouw voorkeur heeft! Heb je behoefte aan extra slaapkamers? Of wil je een woonkamer op de begane grond of juist een ruime woonkamer op de eerste verdieping? Op basis van jullie voorkeuren maken wij de ontwerpen definitief. De verwachting is dat we binnenkort in Presale kunnen gaan.

Vul hier de woonenquête in.

Haifaperk

De geschakelde drive-in woningen aan het haifaperk hebben 3 woonlagen. De oppervlakte van de woningen is circa 127 tot 180 m2. Voor dit woningtype zijn meerdere ontwerpen opgesteld.

Bekijk details

Traviataperk

De geschakelde woningen aan het traviataperk zijn voorzien van een hellend dak. De oppervlakte van de woningen is circa 120 m2. Door middel van kopersopties is het mogelijk de woning naar wens uit te laten voeren.

 

Bekijk details