Wat maakt De Perken zo uniek?

In De Perken koop je een compleet product. De stadsvilla’s en hofwoningen in De Perken zijn standaard voorzien van voldoende slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer, een keuken met inbouwapparatuur, enz. Desondanks kan jij de woning zelf inrichten en afwerken naar jouw eigen woonwensen zodat jij een woning koopt waar jij je écht in thuis voelt!

Ontdek in de brochure welke standaard opties er worden aangeboden.
Staat jouw optie er niet tussen? Geef aan ons jouw woonwens door!

Ben jij opzoek naar een woning met een ruim woonoppervlak en een tuin? Dan is een woning in De Perken wat jij zoekt! Een woning in De Perken varieert standaard namelijk van 120 m2 tot 159 m2 woonoppervlak! Met de vele kopers opties is deze ruime woning nog verder uit te breiden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek in de brochure welke standaard opties er worden aangeboden.
Staat jouw optie er niet tussen? Geef aan ons jouw woonwens door!

Mis jij een thuiswerkplek in je huidige woning? Of wil jij een bedrijf aan huis runnen? In De Perken is het mogelijk. In dit project zijn vele mogelijkheden voor de thuiswerkers! Ben jij benieuwd wat precies?
Kijk dan hier.

Met de aankoop van een woning in De Perken ben jij voorbereid op de toekomst! De woningen in De Perken zijn namelijk gasloos en energieneutraal en daarmee voorbereid op de toekomst! Zo zijn de woningen standaard uitgerust met zonnepanelen, een wtw, vloerverwarming en triple glas. Dit biedt jou als koper financiële voordelen en comfort in jouw nieuwe huis.

De woningen in De Perken zijn ingericht op het “stevast compleet wonen concept”. Een woning in De Perken koop je inclusief een luxe keuken en ingerichte badkamer en toilet. Je hoeft dus alleen nog een lik verf tegen de muur te doen, een vloer erin te leggen, en je kunt wonen!
Wil je meer weten over het compleet wonen concept? Klik dan hier