Het Stevast compleet wonen concept

Wat zit er in de prijs van een nieuwbouwhuis?
De vrij-op-naam prijs van een huis is vaak voer voor stevige discussies. Hoe komt die prijs tot stand en wat krijg je nu daadwerkelijk voor dat geld? Je begint uiteraard al met een stevig bedrag voor de grond. Dat is nu eenmaal zo in Nederland. De grondprijs is in sommige provincies lager (denk aan Friesland of Limburg), dat heeft alles te maken met het feit dat mensen daar minder graag willen wonen dan onder de rook van Rotterdam.
Dan het huis zelf. Een bouwer is wegens garantieredenen verplicht om een huis op te leveren met een goed functionerende badkamer. Ook moet het huis gebouwd worden met een bepaalde graad van energiezuinigheid; de Energieprestatiecoëfficiënt dient 0,4 te zijn. Dat kun je vergelijken met een ‘oud’ A-label.
Uiteraard is het zo dat als dit (een goed functionerende badkamer en een energiezuinigheid van EPC 0,4) het enige is dat je krijgt, de V.O.N.-prijs van het huis slechts het begin is van een stevige kassabon. Je wilt een móóie badkamer, een keuken, méér verduurzamen en ga zo maar door.

Wat krijg je in De Perken?
Bij Stevast geloven we in een eerlijke prijs. Daarom heb je in de Perken een mooie badkamer, een complete keuken (die je beiden uiteraard verder aan kunt passen en is je huis Energieneutraal (EPC 0, veel beter dan vereist dus) . Dat is allemaal in de prijs inbegrepen. Anders dan bij andere nieuwbouwprojecten hoef je in De Perken dus geen huur te betalen voor je Klimaatinstallatie en/of hoef je deze niet apart te kopen. Het enige dat je nog zult moeten doen is een lik verf tegen de muur, een vloer erin en je kunt wónen.
Dat is ons Compleet Wonen – concept!