Op 19 december start de verkoop van De Perken met een Drive Thru Event.

Het is zover! Na een “presale periode” waarin meerdere reserveringen zijn gesloten gaan we officieel over op de “verkoop fase”.

Om de start verkoop te vieren organiseren wij een Drive Thru Event op zaterdag 19 december tussen 11.00 – 13.00 uur aan de Haifaweg in Hoogvliet. Tijdens het Drive Thru Event neem je het verkooppakket in ontvangst, gewoon vanuit je auto op 1,5 meter afstand! We hebben dit informatiepakket met zorg samengesteld om je te helpen bij de belangrijke keuze voor één van de woningen van De Perken. Het pakket bestaat uit een verkoopbrochure, V.O.N. prijslijst, de optielijst en een folder met wooninspiratie.

Vanwege de huidige maatregelen en de doorstroming in de wijk kunnen we je vragen helaas niet fysiek beantwoorden. Heb je vragen over de woningen? Neem dan contact op met de makelaar of NEXTHome. Geen auto? Je kunt uiteraard ook wandelend of fietsend door de Drive Thru. Tijdens het evenement worden foto’s gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je niet herkenbaar in beeld komt.

Zit je met mensen in de auto uit een ander huishouden? Dan mogen er maximaal 4 personen in de auto zitten. Dit maximum geldt niet als je met gezinsleden uit eigen huishouden in de auto zit. Wij willen je vragen om een mondkapje te dragen als je met mensen in de auto zit uit een ander huishouden. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen.

Drive Thru
19 december
11.00 – 13.00 uur
Haifaweg Hoogvliet

Wat als je al een woning hebt gereserveerd?

Afgelopen week zijn de laatste afspraken tussen Stevast Baas & Groen en de Gemeente Rotterdam gemaakt. Hierdoor kunnen wij definitief de verkoop van het project starten en worden de reserveringsovereenkomsten omgezet naar koopovereenkomsten en aannemingsovereenkomsten. Vanaf 19 december zijn deze contractstukken gereed en kunnen deze getekend worden door de reserveringskandidaten. TW3 makelaardij neemt contact op met de reserveringskandidaten voor het maken van een tekenafspraak. De tekenafspraken kunnen plaatsvinden na 19 december.

Lees hier meer over de planning.

Er zijn nog Stadsvilla’s en Hofwoningen beschikbaar!

Heb jij interesse in een van de hofwoningen of stadsvilla’s? Er zijn nog woningen beschikbaar! Neem contact op met NEXTHome voor een kennismakingsgesprek. Indien uit het kennismakingsgesprek met NEXTHome blijkt dat de woning haalbaar en betaalbaar is, kan je overgaan tot de koop van een van de stadsvilla’s of hofwoningen.