Een verstandige investering

De woningen in De Perken zijn Energieneutraal en gasloos. Uiteraard heeft dit een effect op je energierekening. Ook heb je geen zorgen over toekomstige investeringen wegens verduurzamingseisen. Jouw huis is voorzien van de nieuwste kwaliteitseisen. Anders dan bij een bestaand (tweedehands) huis zul je dus jarenlang geen groot onderhoud hebben en heb je langdurige garanties op vele onderdelen van je huis.

Ook qua ruimte en zonligging is De Perken compleet voorbereid op het nieuwe wonen en werken. Een verstandige investering dus.

Een leuker leven
Je koopt een huis in eerste instantie uiteraard omdat je het mooi vindt en omdat je er prettig en met veel comfort in wilt wonen.
Bij een lage hypotheekrentestand koop je naast een huis in principe ook een leuker leven. Hoe láger de maandlast, hoe meer geld er namelijk overblijft voor de mooie dingen in het leven. In Nederland zijn de hypotheekrentes historisch laag. Indien je die lage lasten vastlegt voor 20 jaar, ben je dus langdurig verzekerd van een lage maandlast. De positieve gevolgen van zo’n langdurige lage maandlast op je leven zijn eigenlijk niet eens in geld uit te drukken.