Binnenkort start de verkoop van De Perken

Tijdens de presale zijn inmiddels meerdere reserveringsovereenkomsten gesloten voor De Perken. Ondertussen zijn de plannen verder uitgewerkt en afgestemd met de gemeente. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de kopers contractstukken. Dit betekent dat we binnenkort overgaan naar de “verkoopfase”. Wat dit precies betekent leggen we je uit in deze nieuwsbrief.

De komende weken worden tussen Stevast Baas & Groen en de Gemeente Rotterdam de laatste afspraken gemaakt. Zodra deze afspraken rond zijn, kunnen wij definitief de verkoop van het project starten en worden de reserveringsovereenkomsten omgezet naar koopovereenkomsten en aannemingsovereenkomsten. Zoals het er nu naar uitziet verwachten wij dat op 18 december de contractstukken getekend kunnen worden. Op dat moment start dus de “verkoopfase”.

In onze nieuwsbrief van volgende week verwachten wij je hier meer duidelijkheid over te geven. De makelaar zal vervolgens contact opnemen met de reserveringskandidaten voor het tekenen van de contractstukken.

Ben jij geen reserveringskandidaat en wil jij ook wonen in De Perken? Dat kan nog! Neem daarvoor contact op met TW3 Makelaardij of NEXTHome.

Planning
Hoe ziet het proces van de Perken er verder uit?

De bedoeling is dat wij dit jaar nog de Omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen aan zullen vragen. Op zijn vroegst zal de vergunning dan medio april 2021 onherroepelijk zijn. De gemeente zal in dezelfde periode starten met het bouwrijp maken van het terrein. De aannemer van het project zal in de tussentijd alle kopers wensen inventariseren en gaat zich voorbereiden om de start van de bouw mogelijk te maken. Zodra de vergunning onherroepelijk is, zal de notaris van het project contact opnemen voor het maken van een afspraak om het kavel van de woning op naam te zetten.

Indien alles volgens plan verloopt zal in juni 2021 worden gestart met de bouw van de stadsvilla’s en de hofwoningen. Naar verwachting zal de oplevering van de eerste woningen dan in juni 2022 plaatsvinden (onvoorziene omstandigheden daargelaten). De kopers van De Perken worden uiteraard over de voortgang regelmatig geïnformeerd.

Er zijn nog Stadsvilla’s en Hofwoningen beschikbaar!

Heb jij interesse in een van de hofwoningen of stadsvilla’s? Er zijn nog woningen beschikbaar! Neem contact op met NEXTHome voor een kennismakingsgesprek. Indien uit het kennismakingsgesprek met NEXTHome blijkt dat de woning haalbaar en betaalbaar is, kan je overgaan tot de koop van een van de stadsvilla’s of hofwoningen.