Situatietekening Haifaweg

Situatietekening Traviataweg

De Perken

De Perken biedt de voordelen van de grote stad Rotterdam en laat je tegelijkertijd genieten van het grondgebonden wonen. De voorzieningen zoals supermarkten, sportactiviteiten en verschillende scholen liggen direct in de omgeving. Via de uitvalswegen ben je snel op de A15 en A4 richting Den Haag of Hoek van Holland. Daarnaast ben je met metrolijn C en D in korte tijd in het centrum van Rotterdam of Schiedam.

Sportvoorzieningen Hoogvliet

Hoogvliet biedt veel sportvoorzieningen, er zijn verschillende teamclubs en fitnessclubs zoals de BasicFit, De Lawn Tennis club, Voetbalvereniging Meeuwenplaat, de Yogaschool Hoogvliet en Zwembad Hoogvliet liggen allemaal voor handen! En voor botenliefhebbers is het mogelijk je aan te melden en aan te meren bij de Watersportvereniging Hoogvliet!

Sfeerbeeld locatie

Winkelcentrum Hoogvliet

Het centrum van Hoogvliet biedt meerdere winkelvoorzieningen, zo is er een Dirk van den Broek, Albert Heijn XL en een Lidl te vinden, maar ook winkels zoals de Blokker, Kruidvat, Action, Hema en Etos zijn er gevestigd. Kortom: Hoogvliet biedt dus veel winkelgelegenheden!

Groenvoorzieningen Hoogvliet

Hoogvliet is gelegen aan de Oude Maas, met de ligging van het Ruigeplaatbos aan de Oude Maas biedt dit een bijzonder stukje natuur in Hoogvliet. Hier kun je genieten van een mooie wandeling door het bos met de Schotse Hooglanders!

Ik heb interesse

Sfeerbeeld locatie