De duurzaamheidshypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal.

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in De Perken kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van De Perken. De woningen in De Perken worden Energieneutraal (je hebt dus een lagere energierekening) gebouwd, wat jou als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NEXTHome kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel 1,05% en bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel 1,35% (rentestand oktober 2020).
Ontdek hier je maandlasten met de maandlastencalculator

Alvorens de verkoop start is het mogelijk een gratis en vrijblijvend gesprek aan te vragen bij NEXTHome. Wij willen u vragen onderstaand intakeformulier in te vullen en op te sturen naar een van de hypotheekadviseurs voor de Perken.

Download intakeformulier

Waarom naar NEXTHome?

(als u op onderstaande punten klikt, krijgt u aanvullende informatie over het betreffende onderwerp te zien)

De woningen in De Perken worden duurzaam gebouwd, wat jou als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in De Perken kunt krijgen. Een greep uit deze voordelen:

  • Extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinige woning koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) zijn volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek is mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel van de hypotheek aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor je hypotheek zijn slechts € 800,-

Bij NEXTHome ben je meer dan een hypotheekklant, je bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

De nieuwbouwspecialisten van NEXTHome nemen uitgebreid de tijd om jou uit te leggen op welke manieren je na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie ben jij, hoe wil jij leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaal jij zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) jouw maandlast samen met je hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen je leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met je eigen Hypotheekspecialist. Dit zijn kernwaarden van NEXTHome.

NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. NEXTHome werkt volgens de Best Buy-methodiek. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in jouw persoonlijke situatie. Daarbij kun je via NEXTHome ook profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die je in de commerciële hypotheekwereld normaliter niet zo snel tegenkomt.

NEXTHome kan jouw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, ABN-AMRO, Argenta, BLG, NIBC, Vista Hypotheken, Aegon en Nationale Nederlanden.

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NEXTHome slechts € 800,- (all-in) bedragen heb je de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van uw hypotheek – veelal 30 jaar – kan je terecht met alle vragen over jouw hypotheek. NEXTHome berekent je hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. Je bent onze koper, je mag op service rékenen.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar jouw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb jij, welke extra’s en upgrades zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie die je wilt hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint.

Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

De hypotheekspecialisten voor De Perken

Bel NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Aletta. Dit zijn jouw Hypotheekspecialisten voor De Perken. Je kunt Daniëlle, Miriam of Aletta uiteraard ook mailen: D.Schuller@Nexthome.eu , M.Dallo@Nexthome.eu of A.Giethoorn@Nexthome.eu

NEXTHome is betrokken bij dit project vanwege hun deskundigheid op het gebied van financiering van duurzame woningen . Kopers zijn echter zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van eventueel benodigde financiering en zijn vanzelfsprekend vrij om bij een eigen financiële instelling en via eigen adviseurs financieringen af te sluiten.